INFORMATION


Här finner Ni lite frågor och svar, hittar Ni inte just Er fråga så är Ni hjärtligt välkomna att höra av Er.


Rättigheter !


NI FÅR FULLSTÄNDIGA RÄTTIGHETER PÅ FOTOGRAFIERNA!

Det är väldigt ovanligt att få äganderätten på sina fotografier! Men jag tycker det är en självklarhet att Ni som brudpar ska få 100% tillgång på Era fotografier!

Ni kan alltså använda fotografier i t.ex. reklamsyfte, facebook, göra egna tackkort, förstoringar, osv. Allt i bästa kvalitet. Fotografierna får Ni levererade redigerade i originalupplösning på digitalt media i en exklusiv box. Ni kan framkalla fotografierna över 70 * 100cm!

Jag arbetar med Nikons professionella Ds kameror så Ni kan förvänta Er den bästa tekniken på marknaden och slutresultat.

Frågor & Svar ?!


Hur långt tid före bröllopet behöver vi boka dig?  

Så fort Ni har ett bestämt Bröllopsdatum, Ju längre Ni väntar på att boka desto större risk finns det att jag blir bokad just Ert datum.


Kommer vi träffas innan bröllopsdagen? 

Det kommer vi göra, Vi kommer planera Er dag in i minsta detalj.


När ska vi betala? 

Ni betalar en minde bokningsavgift när vi skriver kontrakt, denna summan dras naturligtvis av från slutsumman. Slutsumman betalar ni antingen innan Ert bröllop eller i veckan efter Ert bröllop.


Vad gör vi om det regnar? 

Vi har redan i planeringsstadiet planerat var vi ska fotografera vid både dåligt och bra väder, så det blir inga överraskningar för oss. Därför är vår planeringen så viktig.  


När får vi fotografierna? 

Fotografierna får Ni innom 3 veckor efter bröllopet, redigerade och klara.


Om vi vill byta fotograferings paket efter vi skrivit kontrakt? 

Inga problem att ändra paket.


Vi har barn hur gör vi bäst med porträttfotograferingen? 

Det bästa är att barn kommer till porträttfotograferingen i slutet av vår fotografering för att Ni ska vara fokuserade på fotograferingen. Det är bra om någon är med och passar dom. Vi kommer planera detta så det blir så bra som möjligt.


Sitter du dukad med gästerna under bröllopsmiddagen? 

Det är lika vanligt att jag sitter dukad med gästerna som jag inte gör det. 


Porträttfotograferingen före eller efter vigseln? 

Detta är helt upp till Er hur Ni planerar dagen, finns inget som är bättre eller sämre. Vi kan även dela upp porträttfotograferingen under dagen. En väldigt mysig stund är "first look" som är en väldigt speciell stund för Er!Har Ni någon fråga så är det bara att fylla i här så återkommer jag så fort jag läst Er fråga.