OM MIG


År 2003 startade jag "rixfoto" och riktade in mig på Bröllop.

Nu efter snart 20 år som bröllopsfotograf och en bit över 900st bröllopsfotograferingar kommer Ni känna Er trygga och avslappnade med min erfarenhet och kunskap.


Vem är Daniel?

En go glad social skånepåg som bor i Göteborg sen 2008. Jag har fotograferat bröllop sen 2003, så man har varit med ett tag i denna underbara bröllopsvärld. 

Jag fotograferar i hela vårt avlånga land. 

Jag tar mig till Er, helt enkelt!

Även i Danmark & Norge blir det en del bröllop.

Inte bara ett "nytt" Bröllop!

Jag har tappat räkningen på hur många gånger jag har hört den kommentaren "Det är ju bara ännu ett Bröllop, dom är alla lika".  Så fel man kan ha!!

Det ena bröllopet är absolut INTE det andra likt. Nya personligheter att lära känna och bemöta, nya miljöer och framförallt nya drömmar att föreviga genom kameran! 

Mitt mål är att fånga händelserna och känslorna som bildar Era vackra minnen som gör Ert bröllop oförglömligt! Även att dokumentera det som händer utanför Er närvaro, t.ex. den spontana gruppbilden i rapsfältet med tärnor och marskalkar eller när bröllopstårtan blir för svår att motstå för den lilla killen som drar ett finger i tårtan för ett litet smakprov!

Mitt engagemang & professionalitet kommer Ni märka direkt när vi börjar planera Er dag in i minsta detalj. Jag hjälper Er gärna med planläggning av tider om Ni önskar det. Min rutin på 20 år i bröllopsvärlden delar jag gärna med mig. 

Jag kommer jobba mycket med att Ni ska känna Er bekväma i min närvaro och framför kameran.

Jag ser framemot att föreviga Er stora dag!


Med vänliga hälsningar,
daniel rix

Jag samarbetar med de stora Bröllopsmässorna & Bröllopsmagasinen i Sverige.

Kommande mässor jag ställer ut på är i Göteborg & Malmö -2023.

Datumen för mässorna är: Malmö 11-12 Januari, Göteborg 18-19 Februari.

"Bröllopsfeber, Sveriges största Bröllopsmässa"

Bröllopsmässan i Göteborg, Bröllopsfeber 2020